2011. május 5., csütörtök

E.ON Tetterő Önkéntességi pályázat

Tisztelt Címzett!

Engedje meg, hogy figyelmébe ajánljuk az E.ON Hungária Zrt. által a 2011-es Önkéntesség Európai Éve kapcsán kiírt önkéntességi ötletpályázatot, melyre lelkes, kreatív és szociálisan érzékeny középiskolás diákok jelentkezését is várjuk.

Pályázhat minden 14. életévét betöltött, magyarországi tartózkodási hellyel rendelkező magánszemély, egyénileg vagy akár csoportosan is. Pályázni egy önkéntességen alapuló projektötlettel lehet. A pályázat támogat minden, szociális és közösségi célokat szolgáló kezdeményezést, amely összhangban van az E.ON Hungária Csoport társadalmi felelősségvállalás és önkéntesség területén végzett munkájával, valamint lehetőséget ad a pályázat keretein belül E.ON-önkéntesek munkájának igénybe vételére. Pályázni egy videó kamerával vagy más képrögzítő eszközzel felvett, az önkéntességi projektet bemutató videó anyaggal és a csatolt dokumentációval lehet jelentkezni a www.facebook.com/tettero.eon oldalon. A pályázatok feltöltésére a tetszik gomb megnyomása után van lehetőség.


A szakmai zsűri által kiválasztott győztes 1.000.000 Ft., azaz egymillió forint támogatást nyer az önkéntességi projektjének megvalósítására. A legtöbb közönségszavazatot elnyerő pályázó 500.000 Ft, azaz ötszázezer forint támogatást nyer projektjének megvalósítására. Minden pályázat automatikusan részt vesz a közönségdíjért folyó versenyben is.


A pályázatra 2011. május 2-től 2011. június 16. 8.00 óráig lehet jelentkezni.

További részletek, pályázati feltételek a Facebook E.ON Tetterő oldalán olvashatóak.

A teljes pályázati kiírást a következő linkről töltheti le: www.facebook.com/tettero.eon vagy www.eon.hu

Amennyiben kérdése van a pályázattal kapcsolatban, a tettero@eon-hungaria.com email címen kaphat információt.

Kérjük Önt és a tantestület többi tagját, hogy tájékoztassák a diákokat erről a lehetőségről és adjanak meg minden segítséget és támogatást a pályázatok elkészítéséhez.


Valamennyi jelentkezőnek sok sikert kívánunk!